Šport > Nogomet
16 ogledov

Sem v maskah ne boste smeli

večni derbi Anže Petkovšek
Na bližnjem večnem derbiju v Ljudskem vrtu gledalci na stadion ne bodo mogli vstopiti v maskah.

V soboto se bo začel spomladanski del nogometnega prvenstva, v večernih urah se bosta v štajerski prestolnici pomerila Maribor in Olimpija, ki imata na vrhu lestvice enako število točk.

Zaradi varnostnih razlogov se bodo organizatorji poslužili nekaterih dodatnih ukrepov. V prodajo (stadion je bil razprodan že v torek) so dali le 12.000 vstopnic, da se bodo lahko vzpostavile "tampon cone". 

Ker gre za pustno soboto, so pred srečanjem v mariborskem klubu opozorili še na to, da vstop v maskah na stadion ne bo dovoljen, vnašanje mask in kostumov na tribune prav tako ne bo dovoljeno. Kot ponavadi je za derbi predpisana tudi personalizacija vstopnic.

"Od 6. ure bo veljala zapora parkirišč, od 16. pa popolna zapora vseh cest v bližini Ljudskega vrta. Priporočljivo je, da se v soboto prej kot ponavadi odpravimo od doma, se zberemo na južni ploščadi, ob druženju vseh vijol’čnih generacij. Nato pa se že od 18:45, ko bomo odprli vhode, začnemo seliti na tribune. Da se izognemo gneči pri vstopu, kjer bo treba pripraviti osebne dokumente z izpolnjenimi podatki na vstopnicah ali obrazcih za lastnike sezonskih vstopnic," so zapisali na spletni strani 13-kratnih državnih prvakov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.