Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Šerbedžija prihaja v Ljubljano

rade šerbedžija Miro Majcen
Po dveh razprodanih Božičnih koncertih v Cankarjevem domu se veliki umetnik Rade Šerbedžija ponovno vrača v Ljubljano.

26.decembra bo v Cankarjevem domu pripravil nepozabni božični koncert, in sicer ob spremljavi njegovega banda Zapadni Kolodvor.

Lansko leto je Šerbedžija publiko presenetil z nenapovedanimi gosti, kot so Severina, Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Jure Ivanušič in drugi. Letos je veliki interpret prav tako skrivnosten glede gostov, izdaja le, da bo koncert drugače kot pretekla leta. 

Mednarodno priznani vsestranski izvajalec, igralec, režiser, pisec in poet, ki se na svojih nastopih v petju, recitaciji in v izjemnih vložkih polnih anekdot, dotakne vseh ključnih točk svoje kariere in vse to ob romantični spremljavi dveh kitar, violine, harmonike in kontrabasa, svoje publike nikoli ne pusti hladne. Tokrat bo Rade Šerbedžija predstavil tudi svoj novi album Vrijeme je, draga, vrijeme je, ki je izšel pred meseci. Prav tako bo kot vedno slišati tudi nekaj etna, starogradskih pesmi, romskih balad, zimzelenih melodij in že skorajda ponarodele šansone in seveda tudi nekaj poezije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.