Šport
26 ogledov

Serena: Ali boš spet to počela?

serena williams jelena janković dubaj EPA
Na teniškem obračunu v Dubaju sta se sporekli Srbkinja Jelena Janković in Američanka Serena Williams.

Prva igralka sveta Serena Williams je ponovno razjezila nekdanjo številko ena svetovnega tenisa Jeleno Janković. Tenisačici sta se lani sporekli na turnirju v Charlestonu. ''Kako dolgo moram čakati?'' je takrat vprašala Jankovićeva, Serena pa je odvrnila: ''Dokler ne bom pripravljena.'' Nekaj podobnega se je pripetilo na njunem srečanju v Dubaju.

Jankovićeva je bila pri zaostanku 2:6, 2:5, 40:40 pripravljena, da izvede svoj začetni udarec, medtem ko se je morala Serena še odkašljati. ''Lahko si vzameš več časa, tvoj je,'' je sarkastično pripomnila Jankovićeva. ''Ali boš spet to počela?'' pa je odvrnila Serena.

Na koncu se je z rezultatom 6:2, 6:2 zmage veselila Američanka, ki je pri mreži nasprotnici dejala: ''Nisem hotela nič slabega. Oprosti, če sem igrala prepočasi. Ali je med nama vse v redu?'' Jankovićeva je potrdila, da Sereni ničesar ne zameri.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.