Šport
35 ogledov

Serena po tem vprašanju končala intervju

serena williams Youtube
Serena Williams je po hitrem postopku končala intervju, potem ko ji je novinarka zastavila vprašanje na temo uporabe prepovedanih poživil.

Nekdanja prva igralka sveta je le ena v poplavi svetovno znanih športnikov, ki jih je z objavo zaupnih zdravstvevnih nadotek očrnila ruska hekerska skupija Fancy Bears'.

Williamsova se za razliko od nekaterih kolegov na obtožbe ni odzvala, sodeč po enem njenih zadnjih intervjujev pa o tej temi sploh ne namerava govoriti.

O natrpanem urniku

Ameriška teniška igralka je v pogovoru za francoski televizijski program Stade 2 med drugim spregovorila o tem, zakaj si nikoli ne privošči počitnic.

''Treniram ali pa delam nekaj za modo in moje podjetje. Imam medijske obvesznosti in fotografiranja. Sploh se ne zavedam, že je tu december in moram se pripraviti na OP Avstralije. Nimam časa, da bi si privoščila počitnice,'' je povedala 35-letna veteranka.

O upokojitvi

O koncu kariere ne želi razmišljati, priznala pa je, da se bo vse skupaj odvilo zelo hitro, ko bo enkrat sprejela odločitev. ''Sem oseba, ki bo naenkrat končala svojo kariero. Ko bo prišel konec, bo prišel nepričakovano. Nikoli si nisem postavila meje glede starosti ali sezone,'' je razkrila neuradno najboljša igralka vseh časov.

O dopingu

Novinarka je z vprašanjem o uporabi nedovoljenih poživil počakala vse do konca intervjuja. Sodeč po odzivu, je bila njena odločitev pravilna. ''Imam še eno vprašanje, tvoja sestra je podala izjavo na razkritje ruskih hekerjev. Želiš kaj povedati o tem?'' je vprašala voditeljica. ''Ne, hvala,'' je odvrnila Serena, vstala s sedeža in na presenečenje vseh prisotnih v isti sapi končala intervju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.