Svet
39 ogledov

Sergej Lavrov šokiral Christiane Amanpour

Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je v nagovoru konference o razorožitvi pono Žurnal24 main
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov na svojstven način komentiral seksistične posnetke Donalda Trumpa.

Ruski politiki veljajo za zadržane, predvsem pa za diplomatske, zato je odgovor ruskega zunanjega ministra in Sergeja Lavrova, ki je dolgoletni politik, res svojevrstno presenečenja. Novinarka Christiane Amanpour je v intervjuju za televizijsko mrežo CNN ruskega zunanjega ministra vprašala, kako komentira 11 let star posnetek v katerem se republikanski predsedniški kandidat hvali, da ženske prijema za "pi..e". 

Po kratkem premisleku je Lavrov odgovoril. "Angleščina ni moj materin jezik, ne vem, če to zveni dostojno: v vaši predsedniški kampanji je toliko "p..k" na obeh straneh, da tega raje ne bi komentiral." Odgovor je šokiral celo izkušeno novinarko. "O moj bog, tega pa res nisem pričakovala," je Amanpourjeva dejala v krohotu.

 

Komentarjev 7
  • jozicamurn 13:43 14.oktober 2016.

    amanpourjeva naj prvo odgovarja za neobjektivne novice in zavajanje v Bosni kjer so muslimani mudjahedini napadli svoje pred cnn kamero in je ta kokoška obsodila srbe za to, kar so v Hagu prišli do spoznanja da granate nikakor niso mogle ...prikaži več priti iz srpskega ozemlja, ampak prav iz muslimanskega ozemlja. Granatirali so sami svoje.Pa še to, kako to da je ta amanpourjeva z ekskluzivo bila ravno v Parizu v času terorističnega napada. Think twice. Namerno pišem amanpurjeva z malo, ker je koza.

  • Trotz Dessen 10:36 13.oktober 2016.

    Tudi Ribbentropp in Hitler sta bila v svojem času najučinkovitejši diplomatski tandem. Vemo, kako sta končala.

  • dragec 09:13 13.oktober 2016.

    ni mislil na pičko, misl lje na pussy