Šport > Nogomet
42 ogledov

Pescara do zmage za zeleno mizo

Sassuolo Pescara EPA
Nogometaši Pescare so v elitnem italijanskem prvenstvu prišli do prve zmage, a na nekonvencionalen način.

Nogometaši Pescare, ki so se v elitni razred italijanskega nogometa vrnili po treh sezonah in dodatnih kvalifikacijah, so na račun napake Sassuola prišli do premierne zmage v tej sezoni in treh točk.

Vodstvo Serie A ni pomišljalo ter je izdalo pričakovano sodbo. Izid nedeljske tekme, ki jo je sicer dobil Sassuolo (2:1), so naknadno razveljavili ter moštvu iz Modene odvzeli tri točke. Zmago so s 3:0 pripisali Pescari.

Ekipa Sassuola je na igrišče poslala tudi vezista Antonina Raguso, ki še ni uradno registriran ter s tem nima dovoljenja za igranje. Raguso so na igrišče poslali v 65. minuti tekme, čeprav za to ni bilo pogojev.

Spremembe na lestvici

Pescara se je z zgodnjim božičnim darilom zavihtela na peto mesto prvenstvene lestvice, ima štiri točke, dve manj od vodilne trojke, Sassuolo pa se je moral posloviti od drugega mesta, ki ga je delil z branilcem naslova Juventusom in Sampdorio, ter je s tremi točkami na 13. mestu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.