Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Celjsko: Kradejo od zlatnine do orodja

vlom vlomilec Profimedias
Minuli konec tedna so imeli na policisti na Celjskem veliko dela, saj so bili vlomilci zelo aktivni.

Žalski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Oničevi ulici. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata atrija. Ukradel je več vrednejših kosov zlatnine. 

Zlatnine si je zaželel tudi storilec, ki je v petek vlomil v hišo na Ponikvi. Vlomljeno je bilo tudi v hišo na Proseniškem, kjer pa lastniki hiše ničesar ne pogrešajo. 

Enako pestro je bilo tudi dogajanje v soboto. Neznani storilec je vlomil v stanovanjsko hišo v Šmatevžu na območju Žalca. Storilec je ukradel dva sefa in pri tem odnesel gotovino, ki je bila v enem izmed sefov. 

Vlomili v dve mizarski delavnici

Policisti Policijske postaje Šentjur so v Unišah obravnavali mizarsko delavnico. Storilec je pri tem odnesel več različnega mizarskega orodja. 

Starejšo mizarsko delavnico si je za svojo tarčo izbral tudi neznani storilec, ki je bil dejaven na območju Planine pri Sevnici. Iz delavnice je ukradel več starejših kosov orodja. 

S celjske policijske uprave poročajo tudi o treh vlomih v osebna vozila. Lastniki jeklenih konjičkov so ostali brez dveh navigacijskih kamer, monitorja vzvratne kamere in vrečke z oblačili.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.