Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Serijo Terra Nova ukinili

terra nova Žurnal24 main
Serija Stevena Spielberga Terra Nova, ki jo je televizijska mreža Fox z velikim pompom lansirala lani, je pogorela že po eni sezoni.

Pri Foxu so namreč sporočili, da je ne bodo več snemali, prav tako pa je najverjetneje ne bodo prodali niti drugi TV mreži.

Visokoproračunska drama, ki je pred male zaslone v povprečju privabila 7,5 milijona gledalcev, je imela težave že s premiero, ki so jo prestavili kar dvakrat, dokler septembra lani končno ni ugledala sveta. Nadaljnja usoda serije Terra Nova, v kateri so igrali Jason O'Mara, Christine Adams, Shelley Conn in Stephen Lang, znan po vlogi iz Cameronovega Avatarja, ni bila nič boljša. Znanstvenofantastična nadaljevanka, ki je bila v prvem delu postavljena v leto 2149 samo zato, da je potem skočila v dobo dinozavrov oziroma 85 milijonov let v preteklost, namreč ni prepričala ne kritikov ne gledalcev, pomagali pa nista niti dejstvi, da je serijo produciral oče franšize Jurski park Steven Spielberg in da je samo pilotni del stal kar 70 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.