Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Šest poškodovanih v čelnem trčenju

Policija Profimedias
V čelnem trčenju dveh vozil se je poškodovalo šest ljudi.

Okoli 17.15 se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. 50-letna hrvaška državljanka je vozila iz smeri razcpea Slivnica na avtocesti A1 oz. A4 proti Spodnjim Hočam oz. Mariboru.

Ko je pripeljala do prvega semaforiziranega križišča, je z vozilom pričela zavijati v levo, na regionalno cesto proti Slivnici oz. Slovenski Bistrici. Ob zavijanju v levo ni pustila mimo osebnega avtomobila, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 52-letni voznik, doma iz Slovenj Gradca. Vozili sta čelno trčili. 

V trčenju se je poškodovalo šest oseb. Poškodbe sta utrpela oba voznika. V vozilu, ki ga je vozil moški, so se lažje poškodovale osebe, stare 11, 43 in 53 let, 62-letna sopotnica pa huje. Vse poškodovane so odpeljali na zdravljenje v mariborski UKC. 

Policisti bodo pozvročiteljico kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Pri nobenem od voznikov ni elektronski indikator alkohola zaznal prisotnosti alkohola v organizmu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.