Šport > Nogomet
48 ogledov

Šestletnik ga je nagradil za zmago

tim sherwood twix Youtube
Tim Sherwood je na tiskovno konferenco prinesel čokolado, ki mu jo je po zmagi nad Tottenhamom za nagrado poslal njegov šestletni tekmec za trenerski stolček Aston Ville.

Trener Aston Ville je na tiskovni konferenci pred polfinalnim obračunom pokala FA z Liverpoolom spregovoril o dečku, ki se je po odhodu Paula Lamberta prijavil za mesto trenerja nogometnega kluba iz Birminghama.

Charlie Pye, šestletni navijač Aston Ville, je predlagal, da bi vlogo pomočnikov trenerja opravljala njegova starša, v primeru dobrih rezultatov pa je zahteval bonus v obliki sladkarij in čokolade.

''Prijavil se je za delovno mesto, potem ko je Paul odšel. Za las sem ga premagal. Napisal sem mu pismo 'brez zamere, imel sem srečo, morda naslednjič'. Zjutraj mi je poslal Twix. Moj bonus za zmago proti Tottenhamu. Hvala za tole, Charlie,'' je povedal nasmejani Sherwood.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.