Magazin > VIP
29 ogledov

Severina bo sinu dala sestrico

Severina Davor Puklavec/Pixsell
Pevka Severina je za hrvaške medije spregovorila o rojstvu sina, skrivanju nosečnosti, novem albumu in željah za leto 2013. Izdala je tudi, da si želi roditi hčerko.

Popularna hrvaška pevka Severina je v intervjuju za IN magazin razkrila, zakaj je želela roditi v splitski bolnišnici, ter da je bilo leto 2012 zanjo najlepše leto v življenju. Lani je namreč dobila sina, ki ji je prinesel veselje in srečo v življenje, pravi. "Da rodim v Splitu, je bila moja želja in Milanova, to pa si je želela tudi moja mama. Moj sinček mora biti Dalmatinec," je pojasnila zvezdnica, ki je spregovorila tudi o tem, kako je bilo, ko so pred porodnišnico nanjo ves čas prežali paparaci. "To je bilo zame zelo stresno, saj mislim, da mora ženska po porodu priti k sebi, prav tako otrok. Trudila sem se ga zaščititi, a kamorkoli sva lani šla, vedno naju je nekdo fotografiral ali snemal z mobitelom."

Severina, ki se je konec lanskega leta pobotala z očetom svojega sina, Milanom Popovičem, je ob prestopu v novo leto dejala, da si za svojo družino želi predvsem zdravja in ljubezni. Razkrila pa je tudi načrte za leto 2014: "Želim si, da bi v 2014 dobila hčerkico." Njen sinček Aleksandar, ki bo 21. februarja upihnil prvo svečko, se tako lahko veseli skorajšnje sestrice.

Seveda pa v intervjuju ni pozabila omeniti svojega najnovejšega albuma Dobrodošao u klub, ki ga bo izdala letos. "Dobrodošao u klub ni klubska pesem, temveč resna skladba, ki je meni zelo ljuba. Gre za nadaljevanje pesmi Pogled ispod obrva za vse oddane ženske ali tiste, ki so tik pred ločitvijo," je razložila.

Komentarjev 2
  • zic 20:07 07.januar 2013.

    mogoče tebe, stari porničar!?

  • srecko31 15:48 07.januar 2013.

    Pa dajte prosim novinarji,pa koga še sploh zanima ta stara pornesa.