Magazin > VIP
1605 ogledov

Severina je zaradi stresa splavila

Severina Facebook
Sodnica je prejšnji teden določila, da bo večino dni letošnjega poletja mali Aleksandar preživel pri očetu Milanu Popoviću. Ob tem je Severina spregovorila o težkem letu, ki je za njo.

Severina se je odločila, da je bilo dovolj in je za hrvaško televizijo RTL spregovorila o situaciji glede sina Aleksandra in nekdanjega partnerja Milana Popovića.

"Milan me je psihično zlorabljal. V določenem trenutku mi je grozil, da bo moje življenje spremenil v nočno moro in da mi bo vzel otroka. Mislila sem, da ga bo minilo," je povedala Severina: "Na začetku otrokovega življenja sem mu pošiljala sporočila, da bo zamudil prve korake in polovico njegovega življenja. Jaz sem bila tista, ki mu je nenehno 'težila' in mu pisala."

Povedala je, da Milan vmes sina ni videl kar 18 mesecev, saj je mislil, da v tem obdobju (ko je otrok še majhen) ne potrebuje očeta v svojem življenju. Dečka, kot pravi Severina, ni poklical niti za rojstni dan. Takrat naj bi ji v centru za socialno delo rekli, da mu lahko odvzamejo skrbništvo, a na to pevka ni želela privoliti.

"To ni prvi ukrep, ki ga je sprejela ta sodnica. Lansko leto je določila, da Aleksander štiri mesece ne sme v vrtec," je povedala pevka. Prav ta sodnica jo je lansko leto tudi vrgla iz sodne dvorane, piše portal 24sata.

Zaradi stresa splavila

Glasbenica je razkrila, da je lansko leto splavila: "Ko Milan sina ni vrnil takrat, ko bi ga moral, sem bila ravno na umetni oploditvi. Da bi ta bila čim bolj uspešna so mi rekli, da ni smem biti pod stresom. Takrat sem izgubila otroka, ne načrtujem, da bi izgubila tudi Aleksandra."

Dodala je, da je Popović iz Srbije celo prinesel ponarejene zdravstvene rezultate, čep da je Aleksandar anoreksičen in za to krivil pevko.  

Komentarjev 2
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:45 20.junij 2017.

    krtmen1: popolnoma strinjam s tabo!!

  • krtmen1 10:08 20.junij 2017.

    Kazen božja. Kakršna je, ne bi sploh smela imet otrok.