Magazin > VIP
47 ogledov

Severina za svojo poroko prejela izjemno inovativno darilo !

severina Facebook
Zvezdnica Severina Vučković je v srbski prestolnici v soboto vstopila v zakonski stan s svojo ljubeznijo, Igorjem Kojićem. Celotno slavje je potekalo pod režijsko taktirko slovitega Tomaža Pandurja in stalo celo premoženje, po navedbah medijev kar 80 tisoč evrov. Zvezdnika sta prejela številne dragocene darove, najbolj inovativni izmed vseh teh pa je nedvomno bil poklon mladega prašička.

Večina gostov je mladoporočencema poklonila kuverte z denarjem, bosanska pop-folk pevka Nada Topčagić jima je namenila njun portret (slika spodaj), Goran Karan, ki je Severini odpel pesem Lipa si lipa, pa je poskrbel za njuno bližnje razvajanje z eteričnimi olji.

A najbolj inovativna izmed vseh 612 gostov pri svojem poklonu, je bila vsekakor hrvaška pevka Maja Šuput, ki je mladoporočencema poklonila majhnega prašička. "Nisem vedela, kaj naj podarim, zato sem se odločila za nekaj, kar ni še nikoli prinesel noben Hrvat,“ je Šuputova povedala za hrvaški spletni portal net.hr. Razkošne poroke se je sicer udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.