Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Severina zapeljuje (samo) v slovenskem dresu

Severina youtube.com
Priljubljena pevka se je odločila za zanimivo potezo. V najnovejšem videospotu za pesem Calimero se pojavi v dresu slovenske nogometne reprezentance.

Severina je po nekaj mesecih ponovno izdala novo pesem, ki nosi naslov Calimero. V videospotu se (kot ponavadi) kar nekajkrat preobleče, a najbolj je presenetila z izbiro športnega dresa slovenske nogometne reprezentance.

Sicer pa je pevka ob novem videospotu na Facebooku dopisal hudomušno sporočilo: "Na snemanju sem se bala levov, ker so bili resnično grozni, mariachi pa so zelo slabo igrali. Kakorkoli že, to je najbolj neobičajna pesem, kar sem jih kdaj pela. Desni kolk imejte v pripravljenosti, saj rumba lomi telesa.“

Komentatorji že ugibajo, ali bo to najnovejši hit poleta in ali bo pesem dosegla več ogledov kot Uno Momento, ki še vedno podira rekorde. Trenutno ima malo več kot 51 milijonov ogledov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.