Šport > Nogomet
27 ogledov

Severni Irci odkrili bombo: United bo kupil Messija!

Messi Sunday Life Belfast Telegraph Severna Irska časopis Reševalni pas/Twitter
Ob očitnem pomanjkanju novic so pri časopisu Sunday Life, nedeljski izdaji severnoirskega dnevnika Belfast Telegraph, uporabili domišljijo in Lionela Messija povezali z Manchester Unitedom.

Bralci Sunday Lifa so bili vsaj malce presenečeni, ko so na zadnji strani nedeljskega časopisa črno na belem prebrali, da Manchester United lovi argentinskega zvezdnika Lionela Messija, ki naj bi ga po prepričanju podpisanega novinarja skušal v klub pripeljati, če se izjalovi povratek Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

"Pri Manchester Unitedu je rdeči alarm, pripravljeni so se spustiti v boj za Lionela Messija, če jim ne bo uspelo dobiti Cristiana Ronalda," so zapisali pri Sunday Lifu, fotografije prispevka pa so se skupaj s številnimi posmehovanji že začele pojavljati na spletu. 

Prihodnost argentinskega zvezdnika na Camp Nouu naj bi pod vprašaj postavil prihod brazilskega driblerja Neymarja, so še zapisali pri severnoirskem tedniku, kjer se seveda sklicujejo na besede legende Barçe Johana Cruyffa.

Koliko bi stal njegov prihod?!

Nizozemec je prejšnji teden dejal, da bi on ob prihodu Neymarja prodal Messija in tako kot že nekajkrat namignil, da pričakuje spore med obema zvezdama tudi zaradi pritiska pokroviteljev.

Argentinec, ki je že od začetka članske kariere zvest katalonskemu velikanu, s katerim je poleg številnih ekipnih osvojil celo vrsto posamičnih naslovov, je sicer že večkrat ponovil, da si želi v Evropi igrati le za Barço, poleg ogromne odkupne klavzule in bogate pogodbe pa seveda cela serija dejstev severnoirske novinarje postavlja na laž ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.