Magazin > VIP
56 ogledov

Shia LaBeouf trdi, da je bil posiljen

Shia LaBeouf Flynet
Igralec, ki v zadnjem času slovi po svojih izpadih, je v nedavnem intervjuju dejal, da je bil posiljen.

Posilstvo naj bi se zgodilo v galeriji v Los Angelesu, kjer je Shia LaBeouf predstavljal svojo umetniško instalacijo. V galeriji Beverly Boulevard je preživel teden dni. Sedel je za leseno mizo, na glavi pa je nosil papirnato vrečko z napisom "Nisem več slaven“. Obiskovalci so lahko prišli do njega in delali z njim, kar so želeli, pri čemer je on ves čas molčal. Na mizi so imeli na voljo več pripomočkov, med njimi bič. 

In prav bič naj bi uporabila nekaj ženska. "Prišla je s svojim fantom, ki je bil pred vrati, ko se je to dogajalo. Deset minut me je bičala po nogah, nato me je slekla in posilila. Nato je z razmazano šminko odšla skozi vrata nazaj k fantu, ki ga je vse skupaj najbrž zelo prizadelo,“ je v nedavnem intervjuju prek elektronskih sporočil za Dazed and Confused povedal igralec. "Vse to se je zgodilo pred več sto ljudi.“

Med obiskovalci, ki so medtem čakali v vrsti, da bi se srečali z njim, je bilo tudi njegovo dekle, ki je prišlo pogledat svojega fanta, saj je bilo valentinovo. Videla je domnevno posiljevalko in novica o tem, kaj naj bi se zgodilo, jo je dosegla, ko je čakala v vrsti. "Ko je prišla k meni, je prosila za pojasnilo, a nisem mogel govoriti. Tako sva tiho sedela, obrnjena en proti drugemu, so te nepojasnjeno travmo. Boleče je bilo,“ je dogodek opisal igralec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.