Magazin > Odnosi in prosti čas
326 ogledov

Si stara duša? To so znaki!

dekle, ogledalo Facebook
Ste se že kdaj vprašali, ali ste nekoč že živeli?

Tisti, ki verjamejo v reinkarnacijo, verjamejo tudi v to, da so nekatere duše mlade, druge pa modre in stare. V katero kategorijo spadate?

To je značilno za stare duše!

Potrebujejo čas zase.
To ne pomeni, da nimajo prijateljev in da se zapirajo med štiri stene. Pomeni le to, da jih ne moti, če so sami. Ravno nasprotno. Zanje je značilno tudi, da se radi družijo s starejšimi.

So zelo občutljivi.
Ne, ne jokajo za vsako malenkost. Stare duše so sočutne. Skrbi jih za sočloveka in naravo. Vidijo podrobnosti, ki jih drugi spregledajo, in takoj začutijo, če nekaj ni v redu. Ne morete jih pretentati, saj vidijo v vašo dušo.

Ne sledijo trendom.
Imajo svoj stil, ki se večini zdi smešen. V mladosti so bili uporniški in se s sošolci niso razumeli najbolje.

Niso materialistične narave.
Vedo, da denar ni pomemben. Veselje jim prinašajo stvari, ki niso minljive. Zanimajo jih intelektualne teme in duhovnost.

Zavedajo se minljivosti.
Ker so smrt že večkrat izkusile, vedo, da nič ni večno. Hvaležnost izražajo na vsakem koraku.

Počutijo se stare.
Veliko jih skrbi, saj niso naivni. Odlikujeta jih modrost in potrpežljivost, a jih mnogokrat razjeda tudi dvom. Drugi imajo občutek, da so hladni in nedostopni, a temu ni tako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.