Magazin
553 ogledov

Silil si me k vrhuncu za vrhuncem

seks erotika vroče Shutterstock
Dragi moj gorim od želje po tebi. Preden si odšel od mene z obljubo, da se vrneš za vedno, sva se ljubila.

Ljubila sva se tako kot se nisem še nikoli z nikomer. Ljubil si mene in moje goreče telo, ki ta trenutek neustavljivo hrepeni po tebi. Obožujem te. Tebe in tvoje prelepo telo, tvoje temne oči, dišeče lase, tvoje mišičasto telo in seveda, tvojega korenjaka, ki me zna potešiti in popeljati pred vrata raja. To, da si se ločil od tvoje trapaste blondinke, ni dovolj. Želim si te ob sebi, da bi bil za vedno z menoj in le moj. Obožujem te. Tebe in tvoje vrele ustnice, ki zažigajo moje telo, me spravljajo v stanje ekstaze in me vodijo po poti užitka. Nazadnje si me z njimi poljubljal sredi kuhinje kjer si me tudi slekel do gole. Še nikoli nisem pred nikomer tako sproščeno stala gola kje drugje razen v spalnici. Ponavadi imam še tam najraje ugasnjeno luč.

Ko pomislim na tiste trenutke s teboj, kako si me božal s svojimi rokami, me poljubljal po telesu, po prsih in med nogami, sem takoj najmanj tako pohotna kot takrat. Obljubil si mi, da bova to počela večkrat a se od takrat nisva več videla. Praviš, da je kriva tvoja bivša, jaz pa menim, da bi bil zagotovo ob meni, če bi si tako sam želel. Poljubljal moje čvrste prsi, ljubkoval nabrekli bradavički, ki stojita že ob sami misli nate in se igral z mojim poplavljenim mednožjem, ter me silil k vrhuncu za vrhuncem. Še veš kako sem se spustila predte na kolena, z občudovanjem zrla v korenjaka, ki je pokukal izza zadrge in se zapeljivo nastavil pred moja usta? Ne spominjam se bolj erotičnega trenutka v svojem življenju. Prijela sem ga v tresočo desnico, si ga ogledovala prav od blizu in se spraševala kako naj ga vzamem v usta. Imaš morda raje počasno lizanje in sesanje, ali si bolj pristaš hitrega fafanja do vrhunca? Zdaj vem, da ti bolj ustreza to zadnje in sem ti pripravljena to nuditi vsakič, ko si boš tega zaželel. Si želiš zdaj? Očitno ne dovolj saj si še vedno s tisto pokvarjeno prasico, ki ti že celo večnost ni dala. Tako vsaj govoriš ti in upam, da je to resnica. Nora sem nate. Izkopala bi ji oči, če bi vedela, da sta še skupaj.

Upam, da bosta kmalu uredila papirje in boš končno samo moj. Pogrešam te. Težke trenutke preganjam s svojimi vibratorji, urnimi prstki in domišljijo. Ne varam te. Nikoli te ne bom. Obljubim.
Želim si le, da bi bil čimprej ob meni in me zadovoljeval do ranega jutra. Gorim od želje po tebi. Meša se mi, ko samo pomislim, da bi bila rada s teboj. V sebi čutim tvojega nabreklega tiča kljub temu, da te ni tu. Predobro se spominjam kako si me vzel od zadaj, ko sem sklonjena preko kuhinjske mize ječala na ves glas, da me bo pobralo. Kričala sem vsakič, ko si me z dlanjo udaril po ritnicah, ko si vpil, da se ti meša od potrebe in, da me boš tako nažgal, da ne bom nikoli pozabila. In res nisem pozabila. Ne morem pozabiti pa čeprav bi včasih rada mislila tudi na kaj drugega kot le seks s teboj. Vsakič znova moje misli napolni slika tvojega ponosa in ideje kaj vse bi počela z njim. Obožujem te. Tako močno, da se mi bo zmešalo, če ne boš kmalu moj. Umetno dodelana blondinka, napihnjenih ustnic si te zagotovo ne zasluži. Prisegel si, da imam boljše joške od nje, da se bolje dajem dol in sem bolj strastna. Praviš, da sem v vseh točkah boljša od nje, potem upravičeno pričakujem, da se boš vrnil k meni. Kdaj prideš? Kdaj te bom lahko objela s svojimi dolgimi nogami in gola na tebi zaspala? Kdaj bom lahko zjutraj rekla, da bo naslednji seks težko boljši od tistega pred nekaj urami? Dragi moj, upam, da kmalu. Upam, da že naslednji teden, ko se vrneš v naše kraje. Moja spalnica je pripravljena nate. Kupila sem celo tisto erotično spodnje perilo, ki si ga gledal zadnjič in dejal, da bi bila v njej nepozabno lepa. Stojim pred ogledalom oblečena vanj.  In veš kaj? Zares sem videti sanjsko, pa veš, da se ne maram hvalisati. Tako zelo sem potrebna dragi, da mi ne zameri, če se potešim še preden prideš. Ne zdržim več. Vsako noč sanjam o tebi in pričakujem tvoj klic ali vsaj sporočilo. Vem, da si rekel, da ne bo komunikacije dokler ne rešiš. Vseeno gledam v zaslon telefona in čakam. Včeraj sem bila pred težko izkušnjo, ko me je Robert osvajal in vabil k sebi domov. Všeč mi je še iz srednje šole in bi pred časom takoj pristala na povabilo, magari za eno noč. Zdaj pa živim le zate in sem pripravljena prihajati le s teboj. Dragi moj, ne obiraj se lepo te prosim, da me ne premami. Saj veš, da ne bi, a resnično te prosim, da pohiti. Moja mucka je ves čas vlažna in le stežka se še krotim. Potrebna sem v službi, v družbi in doma. Kjerkoli sem, mislim le nate in na tvojega velikega korenjaka. Ljubim te in upam, da ti ljubiš mene. Ne nasedaj blondinki, ki te vabi s svojim umetnim oprsjem in se čimprej vrni k rdečelaski, ki te s svojo pobrito češpljo čaka razkrečenih nog v svoji spalnici in hrepeni po tebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.