Šport > Nogomet
21 ogledov

"Messi in CR7 ne bosta igrala sto let"

diego simeone EPA
Strateg madridskega Atlética meni, da bo, ko se bo dvojec poslovil od španskih tekmecev, lažje prekiniti njuno prevlado v La Ligi.

Madridski Atlético je po šampionski sezoni letos še vedno v napeti borbi za tretje mesto, ki bo trajala prav do zadnjega kola, toda trener Diego Simeone je prepričan, da takšen prepad med rdeče-belimi in najmočnejšima kluboma v državi Real Madridom ter Barcelono vlada predvsem po zaslugi Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

"Los colchoneros" so zadnji klub, ki je prekinil prevlado velikanov od Valencie (2004), ki je slavila pod taktirko Rafaela Beníteza, Simeone pa pravi, da bo še naprej delal za to, da bi njegov klub lovil slovita nasprotnika.

Na vprašanje radia Onda CERO o njegovih načrtih v prestopnem roku je odvrnil: "Vedno sem iskal esenco kluba, pripadnost."

"Če razumeš, kje si, boš dobil več. Ni lahko igrati za Atlético. Talent ni dovolj, letvica je postavljena zelo visoko. Messi in Ronaldo ne bosta trajala sto let, v nekaterih trenutkih se bomo približali. Za to, da lahko Atlético še naprej zmaguje, lahko storimo le eno reč – delamo in se borimo."

Simeone je tudi dejal, da ga jezi dejstvo, da mora trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti prevzemati praktično ekskluzivno breme slabih dosežkov v letošnji sezoni.

"Način, na katerega mu sodijo, me jezi, ker ko zmaguješ, zmaguješ kot eno," je someščanu v bran stopil argentinski trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.