Šport > Nogomet
18 ogledov

Simeone: Strah me je

Diego Simeone Atletico Madrid Bayern EPA
"Ni me sram priznati, da me je strah," pred novim dvobojem z Bayernom pravi strateg madridskega Atletica Diego Simeone.

Atletico Madrid se bo jutri na Allianz Areni v Münchnu pomeril z Bayernom za uvrstitev v finale Lige prvakov. rdeče.beli so na prvi tekmi zmagali z 1:0. 

"Ni me sram priznati, da čutim strah, a tega občutim pred vsako tekmo. Na zelenici se bomo dobro počutili le ob našem načinu igre. Moramo biti to, kar smo," je znova obrambno taktiko, ki mnogim ni všeč, napovedal trener Atletica Diego Simeone.

"Zanimajo me samo zmage in le na to se pripravljam. Nisem tu, da bi zadovoljil nekatere druge ljudi. Spoštujemo tuja mišljenja, vendar tudi mi igramo s ponosom. Kar se stila igra tiče ... v reprezentanci bi bilo povsem drugače, saj bi lahko koristil različne igralce in igral različne sisteme, a v klubu je to nekoliko težje. Nekatere reči ne smete riniti naprej na silo," je svoje videnje nogometa še pojasnil argentinski trener.

Ta bo znova zelo računal tudi na Fernanda Torresa, ki v zadnjem času igra kot preporojen: "Zelo sem srečen, uživam v teh trenutkih z Atleticom. Uživam na vsaki tekmi. vsak dvoboj je za nas kot bitka. Hvaležen sem ljudem, ki so omogočili mojo vrnitev v Atletico. Potreboval sem zaupanje vase in za to ni boljšega mesta od tega."

El Nino je sicer napovedal težke minute za Bayern. "Ko igramo skupaj, ko igramo kot prava ekipa, smo izjemno močni in lahko se pomerimo z vsakim tekmecem. Tudi z najboljšimi. Atletico bo tako igral tudi jutri, igral bo na zmago," je na novinarski konferenci dejal 32-letni napadalec, ki bo s soigralci verjetno upal tudi na dober dan slovenskega čuvaja mreže pri Atlrticu Jana Oblaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.