Slovenija
155 ogledov

Iz Združenih arabskih emiratov na vrh Si.mobila

Bostjan Skufca Zaversek Jörg Zeddies Ulrich Rokita Milan Lazarevič/Si.mobil
Položaj predsednika uprave Si.mobila z 11. avgustom prevzema Jörg Zeddies. V novi upravi bosta še Boštjan Škufca Zaveršek in Ulrich Rokita.

Jörg Zeddies, ki vodenje družbe prevzema z 11. avgustom, bo odgovoren tudi za področje marketinga, so sporočili iz podjetja Si.mobil. Zeddies je eden najbolj prepoznavnih vodij na področju telekomunikacij v Evropi. V svoji karieri je bil odgovoren predvsem za uspešno evolucijo telekomunikacijskih ponudnikov v ponudnike celovitega spektra konvergenčnih telekomunikacijskih storitev. Bdel je tudi nad vpeljavo in integracijo inovativnih storitev, kot so: IP in satelitska televizija, ustvarjanje televizijskih vsebin in uporaba najsodobnejših širokopasovnih tehnologij za izpopolnjeno ponudbo četverčka.

Zeddies je bil več kot 15 let zaposlen v skupini Deutsche Telekom. Od leta 2011 je zasedal različne položaje v svetovalnih podjetjih. V Slovenijo prihaja iz Združenih arabskih emiratov, kjer je bil zadnje leto in pol direktor pri podjetju Arthur D. Little.

Cilj: Si.mobil vodilni ponudnik na trgu

"Zelo sem vesel, da z družino prihajamo v čudovito Slovenijo, kjer si bomo ustvarili dom. Vodenje enega najuspešnejših podjetij v državi mi seveda predstavlja velik izziv. Moj cilj je preprost – Si.mobil bo do leta 2020 postal vodilni ponudnik celovitih konvergenčnih storitev na trgu. Postal bo povsem naravna prva izbira uporabnikov in podjetje, katerega uspeh bo temeljil na najboljši uporabniški izkušnji in najsodobnejši tehnologiji," je povedal Zeddies.

"Delo s takšnim strokovnjakom bo nedvomno neprecenljiva izkušnja. Veseliva se skupnega uresničevanja smelih načrtov. Si.mobil nedvomno ima vse tisto, kar potrebuje za to, da ostane ena najuspešnejših slovenskih družb in postane prvi igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu," sta dejala preostala dva člana uprave Boštjan Škufca Zaveršek in Ulrich Rokita, ki sta kolegu zaželela dobrodošlico in veliko uspehov. 

Komentarjev 1
  • Mitoka 11:47 22.julij 2014.

    Preveč optimističe so tele izjave in napovedi kaj želi Simobil doseči. S takšno politiko in strategijo, predvsem pa s takšnim odnosom do strank in pa cenami je to nemogoče. Če v vseh teh letih niso mogli stopit iz sence Telekoma, ...prikaži več tudi sedaj ne bodo!