Magazin > VIP
77 ogledov

Simonu ni uspelo uničiti Damjanovega zakona

damjan murko Facebook
Damjan Murko je na Facebooku objavil razglednico, ki mu jo je poslal Simon. Odgovoril mu je s sredincem.

Damjan Murko je dobil razglednico, ki pa je ni bil najbolj vesel, saj mu je pošiljatelj, ki se je predstavil kot Simon, narisal srček. Pevec meni, da gre za provokacijo in poskus razdora njegove družinske sreče. "Dragi moji, odločil sem se, da to skrajnost delim z vami. Na svoj DOMAČI naslov sem prejel zanimivo kartico s pozdravi nekoga, ki ga ne poznam. Piše, kakor, da sem njegov dragi, mi riše srčke... Gre za provokacijo in poskus razdora sreče z mojo Majči. Tokrat ti ni uspelo. Z ženo, sva se neumnosti iz srca nasmejala, vendar bi lahko take stvari v družini povzročile resne težave celo razdor zakona. Midva pa sva navajena vsega, zato mi je moja draga predlagala, da ni lepo, da se ne odzovem na pozdrave in ti vračam še svoje, v svojem stilu. Nikogar se ne bojim, ker sem človek, ki ljubi človeka in se s tistimi drugimi ne ukvarjam več. Nisi naju prizadel, pač pa nama polepšal dan s svojo nizkotnostjo in provokacijo, na katero sem se odzval, zgolj zaradi tega, da veš, da je moja družina sveta in, da se nimaš pravice v karkoli mešati. Za svojo družino bi dal življenje in moje je zaradi njih, toliko bolj vredno, kot tvoje dragi pisec ne bo nikoli!!!“ se je Murko razburil na Facebooku.

Razglednica ga je tako ujezila, da jo je, kot je povedal za naš portal, pokazal tudi svojemu prijatelju, ki se ukvarja z analizo pisav. "Ugotovil je, da se je nekdo zelo potrudil. Kartico sta napisali dve osebi, moški in ženska. To je s pomočjo nihala in kart potrdila tudi prijateljica numerologinja.“

Mu je pisal nekdanji prijatelj?

"Glede na to, da pozna moj domači naslov, mislim, da je to nekdo, ki mi je dokaj blizu, morda celo moj nekdanji prijatelj,“ je za Žurnal24 še povedal Murko in dodal, da sta z ženo navajena, da jima poskušajo škoditi. "To je sestavni del mojega posla, zato naju z ženo to ni prizadelo. /.../ Na ulici mi še nihče ni zaželel nič negativnega. Provokatorji so le na spletu. V javnosti želijo ljudje ponavadi z mano narediti kakšno fotografijo. Kadar imam dober dan in če do mene pristopijo iskreno, jim tudi ustrežem. Jaz se ne trudim ljudem ugajati. Moj moto že dvanajst let, odkar sem na sceni, je: Ko pridem z odra, mi dajte kuverto in ne rož.“ pravi Damjan.

Komentarjev 3
  • marabunta 13:47 07.avgust 2015.

    Murko-man spet udaril na polno in spet se na veliko komentira....akcija uspela !!

  • bfilipe 10:27 07.avgust 2015.

    ..ja seveda je od dveh, saj sta jo sama napisala bednika..in ta imbecil mora samopromocijo režirat.. mislim pa kaj je tej ženski, da sploh tega bednika prenaša ..jaooo

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:08 07.avgust 2015.

    Hahahahaha, za crknit od smeha. Prvič je to stara novica. Drugič sploh ni novica. In tretjič, tale combat-look od Murka je res patetičen. Samopromotor vas je najbrž poklical in spomnil na to, da ste spregledali ta "incident", saj ga je ...prikaži več konkurenca objavila pred vami (skoraj en teden)...... Ste še večji bed.niki kot on sam!