Vizita za živali > Novice
46 ogledov

Simpatične mucke in muci

3pac
1/7
Zavetišče Horjul
Prijazna Ela in Erik iščeta skupen dom, beli mucek Oxford bi bil v svojem domu rad edini muc. Pokličite v zavetišče in vprašajte, katera mucka bi bila za vas najprimernejša.

V fotogaleriji predstavljamo nekaj čudovitih muck, ki iščejo odgovorne skrbnike. Vsaka od teh muck ima svoj značaj in potrebe, ki jih v Zavetiču Horjul dobro poznajo in vam bodo zato pred posvojitvijo koristno svetovali.

Posvojitve so možne v času uradnih ur, od 8.30 do 12.30 od ponedeljka do petka, vedno po predhodnem telefonskem dogovoru. “Zaradi nemotenega poteka urnika oskrbe živali vas resnično prosimo, da se držite delovnega časa in telefonskih najav,” pravijo v zavetišču.

Podpiše se pogodba

Pojasnjujejo, da je že v telefonskem razgovoru potencialni posvojitelj seznanjen z osnovnimi pogoji, ob posvojitvi pa podpiše tudi posvojitveno pogodbo. “Ker se trudimo, da bi za vsako žival našli najbolj primernega posvojitelja, si glede na to, da žival najbolje poznamo, pridržujemo pravice za zavrnitev posvojitve,” dodajajo.

Za ogled in razgovor si vzemite dovolj časa, s seboj imejte vso potrebno opremo za posvojeno žival: ovratnico, povodec, za mačke transporter, pravočasno pa, najbolje po pogovoru z oskrbnikom, nabavite tudi hrano, ležišče, nagobčnik, pripomočke za nego.

Na spletni starni Zavetišča Horjul so opisane vse živali, ki iščejo nov dom, za vsako žival so na forumu odprli tudi temo, kjer najdemo pogosto celo filmčke njihovih živalic. Vse mucke v fotogaleriji so bile na voljo za oddajo v ponedeljek zjutraj. Telefonska številka Zavetišča Horjul je: 051 30 44 35.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.