Šport > Nogomet
29 ogledov

Simpsonovi v svet nogometa: Bart z dresom Barçe

Bart Simpson Barcelona dres epizoda nogomet Simpsonovi Simpsons Reševalni pas/Twitter
Katalonski mediji so v ponedeljek ponosno poročali, da bo ob 25. obletnici kultne serije Simpsonovi eden glavnih junakov, problematični sin Bart, nosil dres Barcelone.

Simpsonovi bodo leta 2014 praznovali 25. obletnico, v letu svetovnega prvenstva, ki ga bo gostila Brazilija, pa ustvarjalci kultne serije pripravljajo posebno epizodo z nogometno tematiko. Marca bodo v Združenih državah Amerike tako predvajali del risane serije z naslovom You Don't Have to Live Like a Referee (Ni ti potrebno živeti kot sodnik, op. a.), zgodba pa se bo vrtela okrog glave družine Homerja, ki bo sodil na svetovnem prvenstvu.

"Dejstvo, da bo na sporedu svetovno prvenstvo, bo leto 2014 spremenilo v leto nogometa, v katerem se bodo ob največjem športnem dogodku, ki obstaja, povezali navijači s celega sveta," je povedal Jeffrey Godsick, predstavnik produkcijske hiše Twentieth Century Fox.

Ronal ... d'oh!

"To je perfektna priložnost, da predstavimo blago, promocijski material in vsebine, ki so povezane z nogometom, ki bodo pustile pečat pri navijačih po celem svetu," je še dodal. S promocijo so že začeli, poleg Barcelone (njen dres nosi problematični sin Bart) pa so vključeni tudi ruski Zenit, brazilski Corinthians in argentinska Boca Juniors.

To pa ni prvič, da se Simpsonovi podajajo v nogometne vode. Pred leti je Homer ob obisku Anglije treniral z ekipo Manchester Uniteda, nesrečnemu očetu pa je žogo med nogami v kasnejši reklami za Nike poslal Cristiano Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.