Šport > Nogomet
66 ogledov

Šimundža zavrnil namigovanja o selitvi na Poljud

Ante Šimundža Maribor Schalke Liga prvakov EPA
Aktualni trener Maribora Ante Šimundža je odločno zavrnil ponudbo splitskega Hajduka

"Od svojega agenta sem dobil informacijo o zanimanju Hajduka zame. Dejal sem mu, naj se obrnejo na klub in da me ta zadeva ne zanima. Šli so po pravilih in najprej poklicali našega športnega direktorja, ki se je odzval, kot se odziva velik klub. Z mnenjem, da se nikogar ne zadržuje v klubu na silo. Enak odgovor so dobili z moje strani. Bil sem presenečenen ob ideji, da bi zamenjal klub, saj so moje misli le pri Mariboru," je v izjavi za klubsko spletno stran pojasnil Ante Šimundža

"Razmišljam le o zadnjih dveh tekmah v letošnjem prvenstvu in pripravah na novo sezono, ko bomo želeli biti še hitrejši, močnejši. Želje so eno, realnost je pa drugo. V nobenem trenutku nisem razmišljal o tem, da bi zapustil mesto trenerja Maribora. Imamo dovolj dela, ambicij, prostora za napredovanje. Naloga še ni opravljena."

Trener Maribora je osredotočen na prvenstveno gostovanje v Novem mestu: "Krkaši so pokazali, da so dobra ekipa. Ušli so Goričanom v boju za odrešilno osmo mesto. Velikokrat so tekmecem zagrenili življenje in zavedamo se, da bodo tudi proti nam zelo motivirani, pri nas pa želja po osvajanju točk ne sme usahniti.Prihajamo do situacije, da se vrste dopolnjujejo. Okrevala sta tudi Vršič in Ndiaye, Mertelj je prestal kazen, manjkali pa bodo kaznovani Šuler, Stojanović in Vujčić. Kader bo ambiciozen. Več minut pa bo tokrat za igralce, ki so morda igrali nekaj manj v zadnjih tekmah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.