Magazin > VIP
48 ogledov

Sin monaške princese oddan

Andrea Casiraghi z dekletom Tatiano EPA
Včeraj se ni poročila le Kate Bosworth, temveč tudi Andrea Casiraghi, sin princese Caroline in vnuk legendarne Grace Kelly.

Andrea Casiraghi je večno zvestobo obljubil svoji dolgoletni partnerici Tatiani Santo Domingo, hčerki kolumbijskega milijarderja, s katero sta v začetku leta povila sina Sasho. Poroka se je odvijala v krogu najbližnjih prijateljev in družine, kar za monaško kraljevo družino pomeni 400 ljudi, manjkala pa ni niti njuna psička Daphne.

Nevesta je ostala zvesta svojemu hipijevskemu stilu in je nosila tudi takšno poročno obleko znamke Missoni. Na svoj poročni dan je obula srebrne japonke in si lase skromno, a lepo okrasila z venčkom.

Kljub temu, da je šlo za kraljevo poroko, saj je Andrea drugi v vrsti za monaški prestol, je bila ceremonija precej preprosta, v primerjavi z ostalimi kraljevimi porokami. Iz palače tako denimo sploh niso poslali drugih informacij o poroki, le to, da se bo odvijala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.