Magazin > VIP
38 ogledov

Sin Toma Hanksa pogrešan

Chet Hanks, Tom Hanks Profimedias
Sin igralka Toma Hanksa je že en mesec pogrešan. nihče ne ve, kje je. Bojijo se, da je zgodilo najhujše.

Pred devetimi meseci je sin Toma Hanksa, 25-letni Chet, javno oznanil, da je ozdravljen in da je očiščen vseh drog. Pred tem je bil namreč kar nekaj člasa v komuni, saj je imel dolgo časa težave s kokainom. Zdaj pa se je zgodila najhujša nočna mora staršev – Chet je izginil. Sina znanega igralca pogrešajo že en mesec.

Zadnja sled Cheta je bila konec julija, ko je na Instagramu objavil zadnjo fotografijo. Takrat je napisal "Nekaj časa mene bo na Instagramu … Odhajam iz neumnega Dodga! Moram si urediti misli. Vrnil se bom ...“ Vir blizu Chetu je povedal, da ni poklical nikogar, niti prijateljev. Že en mesec nihče ni prejel sporočila, klica ali obiska in nihče ne ve, kaj se dogaja ter kje je.

Njegov mobilni telefon so nazadnje izsledili v puščavnem mestu Barstow, ki naj bi veljal za raj metamfetamina v Kaliforniji. Njegovi starši in prijatelji se bojijo, da se je zgodilo "najhujše“.  

Komentarjev 1
  • kapibara 18:51 28.avgust 2015.

    Kletvica: A jebi ga- bolje lačen, kot pa polne riti vsega :-( - to leti na potrošnike ustvarjenega kapitala. svojih stršev- posledično njih samih.. )