Magazin > VIP
104 ogledov

Sina znanega igralca spoznali za krivega

Alain Delon EPA
Ker je bilo pred dvema letoma na zabavi sina igralca Alaina Delona ustreljeno mlado dekle, so Alaina Delona mlajšega zdaj obsodili na pet mesecev pogojne kazni.

Alain Delon mlajši se je moral pred sodnikom zagovarjati zaradi incidenta, ki se je na domu njegovega očeta zgodil poleti 2011. Med zabavo, ki jo je organiziral, se je ponesreči sprožila ena od pištol, ki so del zbirke Delona starejšega, in zadela 14-letnico v trebuh. Kasneje so švicarski mediji poročali, da se je pištola sprožila, ko sta se Delon mlajši in eden izmed gostov prerivala za pištolo, dokler se ta ni sprožila. Čeprav najstnica ni bila huje poškodovana, so policisti začeli preiskovati nesrečo in Alain mlajšega poslali na zagovor pred sodnika.

Ta pa se je zdaj odločil, da bo moral 19-letnik prestati petmesečno pogojno kazen zaradi sledečih kaznivih dejanj: nenamerne povzročitve nesreče, ker ni nudil prve pomoči, kršitve zakona o posedovanju orožja in ker je zavajal policiste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.