Šport > Nogomet
57 ogledov

Sirski begunec poseben gost Reala

Osama Abdul Mohsen Profimedias
Sirsko begunsko družino so sprejeli pri madridskem Realu.

Sirskega begunca Osamo Abdula Mohsena, ki mu je pred dnevi španska nogometna nacionalna trenerska šola ponudila službo, potem ko je v televizijskem prispevku o begunski krizi na madžarsko-srbski meji slišala, da je nogometni trener, je skupaj z dvema sinovoma sprejel madridski Real na čelu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Mohsena in njegova sinova, 18-letnega Mohameda in sedemletnega Zaida, je v Getafe povabil direktor šole Miguel Angel Galan. Tam so se danes srečali s predstavniki Reala, prvovrstno presenečenje pa je bil portugalski zvezdnik.

"Mali Zaid je spoznal svojega idola Ronalda, s katerim se je slikal na igrišču. Oče sirske družine in sinova so se srečali s trenerjem Rafaelom Benitezem, tehničnim osebjem in ekipo nekaj minut pred zadnjim treningom Reala za tekmo proti Granadi," so zapisali v sporočilu za javnost ob fotografiji družine s portugalskim zvezdnikom.

Družino so peljali tudi na ogled stadiona Santiago Bernabeu, vodil jih je predsednik Reala Florentino Perez. Na sobotni prvenstveni tekmi proti Granadi bodo posebni gosti Reala.

Komentarjev 1
  • wester62 20:42 18.september 2015.

    dobesedno naj se novinarki zahvali ker to nikoli v življenju brez njene nesramnosti ne bi doživel.