Magazin > Film & Glasba & TV
355 ogledov

SIT: Ana Klašnja razočarana nad obtožbami

wildart Saša Despot
Žirantko šova Slovenija ima talent Ano Klašnja obtožbe žalostijo.

slovenija ima talent | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Po finalni oddaji Slovenija ima talent se je na družbenih omrežjih razširilo mnenje, češ da je bila zmaga dueta WildArt vnaprej dogovorjena ter da so gledalci zastonj glasovali in s tem po nepotrebnem zapravljali svoj denar.

Namigovanja so se začela zaradi besed Ane Klašnja v finalni oddaji, ko je fantoma rekla: "Vidva sta edinstvena in neponovljiva senzacija te sezone, ampak da vama ne bo to v glavo stopilo! Okej, bom nehala biti mamasta … Da vama ne bo v glavo stopilo, ker bosta zmagala!“ Takoj se je oglasil programski direktor POP TV Branko Čakarmiš, ki je fantoma rekel: "Gledalci morajo še glasovati, tako da se ne veselita prehitro.“

Za mnenje smo vprašali tudi Ano, ki nam je povedala, da je nad debato, ki se je začela na družbenih omrežjih, zelo razočarana. "Žalostna sem, da so ljudje takšni in da sploh pomislijo na kaj takšnega."

Za komentar smo prisli tudi POP TV. "Vse spekulacije ostro zavračamo. Glasovanje je potekalo usklajeno s pravili in pogoji. Zmagovalca so s svojimi oddanimi glasovi izbrali izključno gledalci," nam je povedala predstavnica za odnose z javnostmi Ula Podojstršek.

Komentarjev 5
  • izRODEk 00:39 22.december 2016.

    Gre torej najmanj za sum prevare, zavajanje gledalcev potrošnikov, ki so, v prepričanju, da njihov glas šteje, pošiljali SMS-e.***********************************************************************************************************************************************************************************KJE JE POLICIJA IN TOŽILSTVO?!?!?!?***************************************************************************************************************************************************************************************

  • primozzm 22:40 21.december 2016.

    ma ta sploh ni nč kriva, nehote je razkrila delovanje televizije, zdej pa ko se še brani pa še dodatno potrjuje delovanje v ozadju. nekako tako se je zarekla voditeljica srbskega lota, iz česar je nastal popoln škandal, direktor je ...prikaži več moral celo odstopiti. povsod se dogaja isto. isto je v sloveniji. z vsemi temi oddajami kjer je vključeno kakršnokoli tekmovanje ni pravično do nikogar ne do tekmovalcev ne do gledalcev.

  • sprehajalec 22:01 21.december 2016.

    Fanta si zaslužita prvo mesto, čeprav je veliko glasov šlo za plesalko ob drogu. Tudi tvoj verjetno, to vas sedaj žre.