Magazin > Bizarno
29 ogledov

"Skočila sem že iz aviona, a to je bolj strašno"

Stekleni tobogan Profimedias
Tobogan, ki so ga poimenovali Skyslide, stoji v stavbi US Bank Tower v Los Angelesu.

Ljubitelji adrenalina ste gotovo že slišali za vlakce smrti, bungee jumping ali adrenalinske žičnice, a morda ne veste, da so v sedmi najvišji zgradbi v ZDA postavili novo atrakcijo.

Gre za stekleni tobogan, ki so ga namestili na 300 metrih višine med 69. in 70 nadstropjem, v stavbi, v katero so zaradi renoviranja nedavno vložili 68 milijonov ameriških dolarjev.

Deset dolarjev za eno vožnjo

Nova atrakcija je zgrajena iz čvrstega stekla, za vožnjo, ki traja le nekaj sekund, pa je potrebno odšteti deset dolarjev. 

Nova atrakcija je zgrajena iz čvrstega stekla, za vožnjo, ki traja le nekaj sekund, pa je potrebno odšteti deset dolarjev. 

Vožnjo je preiskusila tudi novinarka AP Amanda Lee Myers, ki je po vožnji izjavila: "Skakala sem iz aviona z 4500 metrov višine, vozila sem se z vlakcem smrti, ki doseže hitrost 160 km na uro, se vzpenjala na visoke stene, a to je morda najstrašnejša stvar, ki sem ko kdajkoli izkusila."

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.