Šport > Nogomet
17 ogledov

Skomina tudi v Marci

Damir Skomina, Marca Marca.com
Slovenski sodniki bodo sodili na povratnem dvoboju Lige prvakov med madridskim Realom in Manchester Cityjem.

Obe povratni polfinalni tekmi Lige prvakov bosta odigrani tudi s slovenskimi pridihom. Medtem, ko lahko Jan Oblak v dresu madridskega Atletica postane prvi Slovenec z nastopom v finalu po Zlatku Zahoviću, bo na sredini tekmi na Santiago Bernebeu nastopila kar kopica Slovencev. Dvoboj med madridskim Realom in Manchester Cityjem bo namreč odsodil Damir Skomina s sodelavci.

Tudi pri sloviti španski Marci so sicer slovenskemu sodniku namenili članek in zapisali, da gre za "sodnika, ki je sodil ob zmagi Reala s 3:2 proti Cityju leta 2012, takšen rezultat pa bi zdaj Špance popeljal tudi v finale". Pred tremi leti sta City v vodstvo sicer popeljala Edin Džeko in Aleksandar Kolarov, a so nato z zadetki odgovorili Marcelo, Karim Benzema ter Cristiano Ronaldo.

"Skomina je bil rojen v Kopru leta 1967, mednarodni sodnik pa je od leta 2003. Slovenski sodnik v tej sezoni še ni sodil Real Madridu, Los Blancos pa imajo z njim pozitivne izkušnje, zmagali so na štirih tekmah, dvakrat pa so izgubili. Skomini bodo pomagali rojaki Jure Praprotnik, Robert Vukan, Matej Jug in Slavko Vinčić," so še zapisali pri španskem športnem mediju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.