Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Skoraj povozil policista

V Celju priprli 39-letnega domačina, ki je med drugim skoraj povozil policista.

Celjski policisti so v začetku avgusta ob redni kontroli prometa na Partizanski cesti v Celju ustavljali voznika osebnega vozila, ki pa njihovih znakov ni upošteval in z vožnjo nadaljeval v smeri Čopove ulice. Ko je pripeljal v neposredno bližino krožišča Partizanske ceste in Čopove ulice, ga je tam ponovno ustavljal policist. Voznik je, ne da bi zmanjšal hitrost, zapeljal proti policistu. Da bi preprečil trčenje, je policist iz pločnika odskočil na travnato površino.

Voznik je nadaljeval vožnjo v smeri naselja Lisc, kjer je zapeljal v gozd in iz vozila pobegnil. Policisti so ugotovili, da gre za 39-letnega domačina, ki je bil že večkrat obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Vozil je avto, ki je imel nameščeno ponarejeno vinjeto.

39-letnika so policisti deset dni po dogodku našli in prijeli zaradi storitve več kaznivih dejanj, med drugim preprečitve uradnega dejanja, hude telesne poškodbe ter ponarejanja in uporabe ponarejenih vrednostnic. Preiskovalni sodnik je za 39-letnika odredil pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.