Magazin > Bizarno
524 ogledov

Skrbi jo, da bi med oralcem pogoltnila ledvični kamen

Ledvični kamni
1/2
med.over.net/ zurnal24.si
S tem vprašanjem je nasmejala Slovenijo ...

Uporabnica spletne strani med.over.net, na kateri zdravniki in strokovnjaki odgovarjajo na različna zdravstvena vprašanja, je s svojim vprašanjem, ki ga je objavila v ponedeljek, Slovenijo spravila v smeh.

"Čer! Mož ima ledvične kamne. Vprašanje bo morda neumno, vendar ker se lahko izločijo sami, me zanima, če ga jaz oralno zadovoljim, ali je možno da pogoltnem ta mini kamen jaz? Pa da potem jaz dobim ta ledvični kamen v ledvico? Se opravičujem vendar glede na to, da se znajo izločit po naravni poti, se mi zdi nekako to logično. Ne vem no, zato sprašujem. Lp," je zanimalo zaskrbljeno uporabnico.

Se je gospa le šalila, da bi njeno sporočilo postalo viralno ali je v resnih skrbeh, da bo pogoltnila ledvični kamen ne vemo, tako hudomušno pa ji je na vprašanje odgovoril dr. Sašo Rebolj:

"Pozdravljeni! Izločeni kamen ima lahko kaliber izstrelka pištole. Če mu premočno pride med oralnimi strelskimi vajami, vam lahko z ledvičnim projektilom preluknja možgane. Kot če bi namesto običajne pištole v ustih imeli revolver. Ker ne veste, kdaj se bo kamen pojavil v izstrelku, lahko to imenujete ruska ruleta na poteg. Če vas ne nacilja v ledvico, se kamen nikakor ne more znajti tam. Saj ste se samo hecali, ane?"

No, če ste o tem slučajno razmišljali tudi sami, sedaj veste.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.