Magazin > VIP
48 ogledov

Skrivni posnetek razkril, da je Kanye idiot

Kanye West FameFlynet
V javnosti se je pojavil avdioposnetek, ki naj bi nastal leta 2009, ko je Kanye West na odru MTV-nagrad udrihal čez Taylor Swift. V zaodrju pa ni spljuval samo nje ...

Avdioposnetek, ki se je zdaj pojavil v medijih, je nastal po tem, ko je Kanye leta 2009 skočil na oder in Taylor Swift povedal, da bi si nagrado bolj zaslužila Beyoncé. Raper je v zaodrju isti večer poleg Taylor obrekoval tudi pevko Pink in MTV, sebe in svoj talent pa poveličeval. Med drugim je povedal, da je njegova mama Donda umrla zaradi "te usrane slave" ter da ne more verjeti, da je Pink na nagradah nastopala dvakrat, on pa niti enkrat. Seveda ni pozabil omeniti, kako odličen izvajalec je on.

"Premaknil sem meje. Je***e verze pesmi Run This Town sem napisal v enem mesecu. Ko sem slišal Eminema in Draka, sem moral vse sranje napisati še enkrat v dveh dneh. Odpovedal sem sestanke, da sem jih napisal še enkrat, ker mi ne visi dol." Glede Taylor pa je še povedal: "Taylor Swift ne more premagati Beyoncé! Dokler sem živ! In če sem živ, me ubijte! Dokler sem živ, se to ne bo dogajalo. Ne bomo imeli je***ih Elvisov brez Jamesov Brownov." Ženski glas na posnetku ga vpraša, zakaj je tako jezen, on pa ji odgovori: "Moja mama je umrla zaradi te usrane slave, preselil sem se v Hollywood zaradi tega sranja. /.../ Je**š MTV."

Nato se je spravil še na Pink: "Zakaj za vraga je Pink nastopala? Nihče ne pozna te pesmi. Nastopila je dvakrat! Dve pesmi? Zakaj za vraga je zapela dve pesmi, mene pa sploh niso prosili, naj zapojem Heartless, ki je največja pesem leta! /.../ Sploh ne poznam tiste pesmi od Pink, sem pa opazil, da je roza."

Avdioposnetek lahko poslušate zgoraj.

Komentarjev 1
  • modrec 17:16 19.julij 2013.

    rasist da že ptički žvižgajo, tako kot večina črncev.