Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Skrivnost, ki jo ima večina žensk

ženska Shutterstock
Čeprav verjetno to težko priznajo na glas, pa večina žensk že ve, kakšno poročno obleko bodo nosile, iz katerih cvetlic bo sestavljen njihov poročni šopek in katera od prijateljic bo njihova poročna priča.

In ne, o poročnem dnevu ne sanjarijo le tiste s partnerji, podrobne načrte za dan, ko bodo dahnile usodni da, naj bi imelo tudi 60 odstotkov samskih žensk, ki pravega izbranca še iščejo, je pokazala raziskava britanskega podjetja Interflora, v kateri je sodelovalo 600 žensk. Veliko samskih žensk naj bi naredilo tudi korak dlje in so si v prodajalnah že ogledovale poročne obleke, izbrale barvo oblek za družice, kraj poroke in celo kraj poročnega potovanja, piše Daily Mail.

Da ženske o poroki začnejo sanjariti že kot deklice, so potrdile tudi sodelujoče v raziskavi, povprečno pa so si poroko in princa na belem konju začele predstavljati pri 13 letih. Razmišljanje o sanjskem dnevu postane konkretnejše nekaj let kasneje, dekleta pri 18 letih pa naj bi že vedela, katera prijateljica bo njihova poročna priča.

Večina žensk si poroko predstavlja na prekrasen sončni dan, v čudoviti obleki in s cvetjem. Čeprav je veliko žensk že razmišljalo o detajlih, pa jih 58 odstotkov priznava, da tega nikoli ne bi priznale svojemu (novemu) partnerju.

O čem so ženske prepričane, še preden spoznajo gospoda pravega:

  • 49 odstotkov jih ve, kakšno poročno obleko želijo,
  • 32 odstotkov žensk je že izbralo kraj poročnega potovanja,
  • 31 odstotkov žensk ima že izbrano poročno pričo in družice,
  • 23 odstotkov jih ve, kakšno cvetje želijo na poroki,
  • 20 odstotkov žensk si je že izbralo poročno pričesko,
  • 17 odstotkov jih je že razmišljalo o poročnem meniju,
  • 12 odstotkov jih ve, kakšno poročno torto želijo,
  • 6 odstotkov pa jih je celo že določilo okvirni datum poroke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.