Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Skrivnost okoli Sebastjanove infekcije

sebastjan big brother POP-TV-2
Sebastjan ima že nekaj časa težave z infekcijo na nosu, ki se mu je razširila tudi na lice. Kaj se dogaja in kakšno infekcijo je imel, smo povprašali POP TV.

Sebastjan, stanovalec hiše Big Brother, je pred nekaj tedni staknil infekcijo na nosu, ki mu je povzročila hudo oteklino, ki se je razširila tudi na lice. Nekaj časa je zdravniško oskrbo dobival kar v spovednici, kasneje pa so se odločili, da bi ga raje odpeljali v bolnišnico in ga tam nekaj časa opazovali.

Kar se tiče same infekcije se nič ne ve, kaj je bilo in kako jo je dobil, zato smo po tem vprašali POP TV, kjer ostajajo skrivnostni. "Težko karkoli rečemo, ker ne smemo komentirati zdravstvenega stanja stanovalcev. Povemo lahko samo, da je imel infekcijo, ne vemo pa, kako je do tega prišlo. Deležen je bil zdravniške pomoči. Najprej v spovednici, potem pa so se zdravniki odločili, da bi ga radi podrobneje opazovali. V bolnišnici se mu je stanje hitro popravilo.“ Ob vprašanju, zakaj ima Sebastjan obvezo na roki in omembi, da je imel poviti že obe roki, niso želeli komentirati. Sebastjan se je iz v hišo vrnil s prevezo na desni roki, v katero je dobival antibiotike in transfuzijo, zdaj pa ima prevezo na levi roki.

Za mnenje, kako je Seba dobil infekcijo smo vprašali tudi Franca, ki pravi: "Kakor so moji sostanovalci povedali, naj bi infekcijo dobil, ker mu je Tomaž nekaj stikal okoli nosa zaradi nekega mozolja. Ne vem, tako so rekli oni.“ O tem se govori tudi po forumih, kjer gledalci Big Botherja razpravljajo, kaj se je v resnici zgodilo.

Sebastjan je v hiši zelo zaskrbljen, saj je Ančki pokazal svojo rano in ji rekel: "Vidiš? Deluje, kot da je nos malo odščipnjen?“ Ančka se je ob pogledu na nos strinjala, da deluje malo čudno, a ga je hitro potolažila, da se to vidi samo od blizu. "Bomo videli, kaj bodo rekli v Sloveniji,“ je na koncu dodal Sebastjan. "Še dobro, da sem pravočasno šel v bolnico, ker drugače bi bilo zelo zelo hudo."

Komentarjev 1