Šport > Nogomet
13 ogledov

Skrivnostna "poškodba" Bala: tudi on v Real?

Bale Larsson Tottenham Hotspur Sunderland Premier League Anglija liga prvenstvo Reuters
Španski dnevnik Marca je prepričan, da se je Real Madrid z zvezdnikom Tottenhama Garethom Balom že dogovoril za prestop med bele baletnike.

Angleški mediji so "ponoreli", ko je Marca v torek objavila novico, da so pogajanja Tottenhama in Reala Madrida za Garetha Bala že vstopila v zaključno fazo in da je velški blisk že dahnil usodni da kraljevemu klubu.

Spursi se pred začetkom nove sezone mudijo v Hongkongu, kjer je moral trener André Villas-Boas na svoje veliko nezadovoljstvo znova potrditi, da še naprej računa na svojega najboljšega posameznika, ki naj bi pred kratkim tudi prvič pritisnil na klub, da mu dovoli oditi.

Sestanek s predsednikom začel "blokado"

To se je zgodilo prejšnji teden, piše Marca, od takrat pa Bale skrivnostno ni odigral niti ene tekme več. Po sestanku s predsednikom Danielom Levyjem naj bi, tako trener Villas-Boas, Bale dobil udarec na treningu, od takrat do danes pa se ni več vrnil na zelenico.

"Upamo, da bo nared za naslednjo tekmo," je iz Hongkonga sporočil Villas-Boas, ki je znova zatrdil, da Bale "ni naprodaj za nobeno ceno". Španski kolegi medtem pišejo o neizogibnem slovesu enega od največjih zvezdnikov Premier League, ki je v lanski sezoni pobral vse nagrade za najboljšega nogometaša tekmovanja.

Največja operacija

"V upravi Reala vedo, da začenjajo največjo operacijo od prihoda Florentina (predsednika Péreza, op. a.) skupaj s tisto Cristiana (Ronalda). Gre za veliko denarja, ampak zdaj ni več dvomov," še piše Marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.