Šport > Nogomet
32 ogledov

Skrivnostna zdravnica razkrita

Robin van Persie si je huje poškodoval gležen na prijateljski tekmi z Italijo. ( Žurnal24 main
O njej se je pisalo po vsej Evropi. Bila je strogo varovana skrivnost, saj je s svojimi sposobnostmi pomagala najboljšim nogometašem, da se izognejo operaciji in daljšemu okrevanju.

Pišemo o srbski zdravnici dr. Marijani Kovačević, ki se je po pisanju srbskega časopisa Kurir, utrujena od stalnega skrivanja pred srbskimi mediji, odločila aktivirati spletno stran, kjer je odkrila s čim se ukvarja in kdo so njeni pacienti.

Na spletni strani je opisala metode njenega zdravljenja, za katerimi so v želji, da ozdravijo nogometaše ponoreli številni nogometni klubi. Kot je zapisala zdravnica njena metoda zdravljenja vsebuje specialno ročno masažo, s katero ozdravi poškodovane mišice. Pri tem uporablja svoje pripomočke in kreme (gele), ki vsebujejo naravne substance. Kot zagotavlja stranskih učinkov do sedaj še ni bilo, prav tako njene metode in zdravila ne vplivajo na doping. Na seznamu športnikov, ki so obiskali dr. Kovačevićevo je 114 imen, med njimi najdemo skoraj kompletno srbsko nogometno reprezentanco, igralce Liverpoola, hrvaškega nogometaša Ivico Olića ter Daria Srno, veliko pa se je pisalo tudi o Robinu van Persiju, ki je obiskal Beograd, da bi pozdravil poškodovani gleženj. Nizozemski nogometni zvezdnik in nogometaš Arsenala je ob tem angleškim novinarjem povedal: "Dr. Kovačevićeva ima zelo samosvoje metode zdravljenja. Poskusil bom z zdravljenjem pri njej, škoditi mi ne more. Obisk so mi dovolili tudi v Arsenalu, strinjal se je tudi trener Arsen Wenger."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.