Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Skrivnostne nesreče odnesli štiri življenja

Megla Profimedias
V treh prometnih nesrečah na cesti, ki ji domačini v BiH pravijo "cesta smrti", so ugasnila štiri življenja. V eni je bilo udeleženo vozilo s slovenskimi registrskimi tablicami.

Štiri osebe so umrle v treh prometnih nesreč, ki so se v zadnjih dneh zgodile na cesti v osrednjem delu Bosne in Hercegovine, ki povezuje Jajce z Banjo Luko. 

Nevarna posebej v slabem vremenu

Bosanski mediji poročajo, da je "cesta smrti", ki povezuje središče Bosne z Banjo Luko, poznana po številnih tragičnih prometnih nesrečih in slovi kot zelo nevarna, posebej v slabih vremenskih razmerah. 

Reševalne službe so v reki našle dva avtomobila, ki sta zletela s ceste. V prvem so našli trupli 25-letnega dekleta iz Laktaše, v drugem pa 50-letnega moškega iz Bijeline.

Reševalce je presenetilo, da so med iskanjem pogrešanega, ki je bil udeležen v nesreči, v vodi našli še en avtomobil, škodo s slovenskimi registrskimi tablicami, v katerem je bilo truplo neznane ženske. 

Enega moškega še pogrešajo

Banjoluške Nezavisne novine so poročale, da gre za 48-letnico iz Hrvaćanov, ki živi v Sloveniji. 
Domnevajo, da se je v času nesreče v avtomobilu nahajal tudi njen 53-letni soprog, a ker njegovega trupla niso našli, predvidevajo, da ga je odnesla voda. 

Bosanski mediji poročajo, da dež ali vlaga, ki prihaja iz akumulacijskega jezera ob hidroelektrarni lahko spremeni cesto v pravo drsališče, zaradi slabe zavarovanosti ceste pa lahko vozilo zelo hitro zodnese s ceste v reko Vrbas. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.