Svet
52 ogledov

Skrivnostni primer izginotja družine v Franciji

Francoska policija EPA
Že pred 11-timi dnevi so štiri osebe iste družine na zahodu Francije izginile neznano kam. Francoski mediji pišejo, da gre za podoben primer kot tisti leta 2011, ko je policija preiskovala umor družine.

V Franciji so včeraj preiskovalci uradno potrdili, da sta dva preiskovalna sodnika zadolžena za preiskavo izginotja družine Troadec, očeta, mame in njunega 21-letnega sina in 18-letne hčerke. V nalogih za preiskavo omenjajo možen umor, ugrabitev ali nezakonito zadrževanje.

Sledi v hiši

"Policisti in forenziki so v hiši pogrešane družine našli številne sledi krvi, ki deloma niso bili obrisani, poleg tega je bil hladilnik poln hrane," so med drugim potrdili preiskovalci in dodali, da kri pripada članom družine.

Navzven je, pišejo francoski mediji, družina delovala povsem običajno. "Bil je simpatičen, vendar tih," je o 50-letnem očetu družine povedal njegov sodelavec. Pogrešana mama naj bi se včeraj vrnila v službo, potem ko je imela nekaj dni prostih. Zaposlena je na davčni upravi. Oba otroka sta študenta.

Po neuradnih podatkih iz krogov preiskovalcev francoski mediji pišejo še, da je oče družine v preteklosti že trpel zaradi depresije, nekakšne psihične motnje naj bi imel tudi sin. Kakšne, ne navajajo.

Podoben primer iz leta 2011

Nekateri francoski mediji izginotje družine primerjajo s podobnim iz leta 2011, v katerem je umrla mama s svojimi štirimi otroki. Oče je med pogrešanimi do današnjega dne.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.