Šport
19 ogledov

Kavčič izpadel, Žemlja še v igri

blaž kavčič EPA
Slovenski tenisač Blaž Kavčič je v prvem krogu kvalifikacij za nastop na Wimbledonu izgubil proti Thomasu Fabbianu. Uspešnejši je bil Grega Žemlja.

Blaž Kavčič se je po uspešno sanirani poškodbi stopala vrnil na teniška igrišča, njegovi rezultati pa kažejo na to, da bo za vrnitev v pravo formo potreboval še nekaj časa.

Ljubljančan se je v prvem krogu kvalifikacij za nastop na najprestižnejšem teniškem turnirju na svetu pomeril s Thomasom Fabbianom in izgubil z 1:6, 6:4, 4:6. Kavčič je tako ostal brez možnosti za nastop na sveti travi, kjer se je lani prvič uvrstil v drugi krog.

Izgubila je bila tudi slovenska predstavnica v Eastbournu Polona Hercog, ki je v prvem krogu travnatega turnirja z nagradnim skladom več kot 700.000 dolarjev morala priznati premoč Misaki Doi s 4:6, 4:6.

Več uspeha pa je imel Grega Žemlja, ki je v prvem krogu kvalifikacij s 6:3, 6:7 (0) in 6:3 premagal Italijana Luco Vannija. V drugem krogu ga čaka Francoz Tristan Lamasine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.