Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Slakonja zadet v družbi spletnih zvezdnikov

Zadetek v petek
1/10
TV3 Medias
Na TV-zaslonih bomo od 15. februarja lahko spremljali novo razvedrilno oddajo Zadetek v petek, ki jo bo vodil Klemen Slakonja.

Igralec, komik in mladi očka tokrat ne bo nastopil le v vlogi voditelja, temveč je tudi idejni vodja in scenarist oddaje. "Scenarije piševa z Binetom Biziljem, pri čemer imava popolnoma proste roke. To je bil tudi razlog, zaradi katerega sem šel na TV3. Tega pač ne dobiš na nobeni televiziji, vsaj iz izkušenj, ki jih imam do sedaj. Neke koncepte sem nosil tudi na RTV, vendar pravijo, da ni izvedljivo, tukaj pa, za čudo božje, je izvedljivo. Prostih rok nimam le pri vsebini oddaje, temveč tudi pri izbiri ekipe. Tretja stvar pa je studio v Beogradu, ki nas je dokončno prepričal. V Beogradu bomo snemali enkrat na mesec, nekaj bomo posneli v Sloveniji, nekatere stvari tudi v živo," nam je izdal Klemen, ki bo v prvi oddaji gostil Jana Plestenjaka, in dodal, da goste pot v srbsko prestolnico ne moti: "Mislil sem, da bodo težave, vendar so zaenkrat vsi z veseljem prišli, za kar sem jim neizmerno hvaležen."

Zadetek v petek bo v osnovi glasbeni šov, poln zanimivih gostov, smeha, skečev in bogatih nagrad. Voditelj bo v svojem edinstvenem slogu gostil znane Slovence in nas zabaval z imitacijami, ob čemer nismo mogli mimo primerjave z oddajo As ti tut not padu?!. "Verjetno gre za isti žanr. Seveda bodo tudi v tej oddaji skeči in imitacije, vendar so tukaj še skrite kamere, nagrade, vsak teden bo mogoče dobiti avto ..." pravi Slakonja, ki mu bosta družbo delala lika Žile in Baja, znana fenomena z YouTuba, pod katerima se skrivata Goran Hrvaćanin in Mario Ćulibrk. "Glavni akter je Klemen, midva pa bova skrbela za pikantne vložke v zaodrju. Seveda bova gostom, čisto v najinem stilu, tudi kakšno zagodla. Sva brez skrbi, saj je ekipa res dobra, ni možnosti, da ne bi bilo dobro. Klemen je genij, kot bratje smo si," nam je zaupal Mario.

Tako kot šov Slovenija ima talent si je tudi Zadetek v petek voditelje in sovoditelje izbral med spletnimi zvezdniki. "O Slovenija ima talent bi se dalo debatirati, vendar o tem drugič. Verjetno jim je počasi že zmanjkalo ljudi, glede na to, da je dežela tako majhna in se v petih letih vsi izmenjajo," si izbiro razlaga Goran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.