Magazin > VIP
330 ogledov

Slavko Ivančić: Moški, ki bi ga skoraj ubil, se mu niti opravičil ni

Slavko Ivančič mediaspeed
Konec tedna je minilo leto dni od hude prometne nesreče Slavka Ivančića.

Pred letom dni je naš pevec Slavko Ivančić ležal v komi, imel je hude poškodbe možganov in stanje se je zdelo skoraj brezupno. Po mesecu dni se je kot pravi borec zbudil, kmalu tudi spregovoril in se po petih mesecih okrevanja vrnil na delovno mesto. In ne le na enega, Slavko je namreč predsednik krajevne skupnosti Portorož, svetnik, umetniški vodja festivala Melodije morja in sonca, 15. 8. pa v Avditoriju Portorož organizira koncert s prijatelji. 

"Zdravstveno sem zelo dobro in poškodba ni pustila nobenih posledic, še lani julija pa je bila zgodba povsem drugačna, bil sem tik pred smrtjo. Ta udarec je bil zelo hud, skoraj mesec dni kome, a v tem času si je telo opomoglo. Na ta datum, 9.7. praznujem drugi rojstni dan. Zdravniki so bili moji angeli, bolnica v Izoli in Soča v Ljubljani. Rehabilitacija je trajala pet mesecev, a danes se počutim odlično. Zdravniki so rekli, da sem neverjetni borec," pravi Slavko, ki ga grize le še ena stvar, in sicer ta, da se mu povzročitelj prometne nesreče ni opravičil: "Nisem užaljen, sem pa malo žalosten, da me gospod ni poklical in se opravičil. Zadeva je na nivoju zavarovalnice že urejena, o znesku ne bi rad govoril, a gre za velik denar. Več kot 10 tisoč evrov. Marsikdo mi tudi svetuje naj grem še v zasebno tožbo proti gospodu , vendar se v tem trenutku za to ne mislim odločiti, razmislil bom do septembra."

Dodaja, da je danes sto odstotno drugačen in da ve, kaj oziroma kdo mu je v življenju pomemben: "Poleg vsega dela, ki ga ima, me zelo veseli, da lahko pomagam drugim, tudi na ta način, da nekomu nekaj zapojem in ga spravim v dobro voljo. To je moja naloga. Poleg tega se v življenju res posvečam družini, hčerki, sinu, vnukinji, mami, tašči, spoznal sem, kaj je pomembno in kdo so pravi prijatelji. Kvazi prijateljev se rešujem. Nikogar ne sovražim, ampak enostavno ne izgubljam več časa."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.