Šport
21 ogledov

Slavković: Podoben si Federerju. Roger: Saj sem Federer

roger federer davisov pokal srbija EPA
Predsednik srbske teniške zveze Milan Slavković si je privoščil veliko blamažo, ko na letališču v Novem Sadu ni prepoznal najuspešnejšega tenisača vseh časov Rogerja Federerja.

Švicarska teniška reprezentanca, ki se ji je v zadnjem hipu pridružil tudi Roger Federer, gostuje v Beogradu, kjer poteka obračun prvega kroga Davisovega pokala.

Švicarji so prvi dan tekmovanja povedli z 2:0 in za napredovanje potrebujejo le še točko. Federer je s 6:4, 7:5, 6:2 premagal Ilijo Bozoljaca, Stanislas Wawrinka pa je bil s 6:4, 4:6, 6:1, 7:6 (7) boljši od Dušana Lajevića.

Presenečenje na letališču

Federer je ob prihodu v Srbijo doživel manjše presenečenje, ko je k njemu pristopil predsednik domače teniške zveze Milan Slavković in mu dejal, da je podoben Rogerju Federerju. ''Zelo si podoben Federerju,'' Slavkovića citira Kurir. ''Saj sem Federer,'' naj bi odvrnil Švicar.

Srbski mediji so na tiskovni konferenci želeli ustvariti konflikt med Novakom Đokovićem, ki prav tako uživa v Beogradu, in zmagovalcem 17 turnirjev za grand slam, vendar se Švicar ni dal in zatrdil, da se s Srbom izven igrišča zelo dobro razumeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.