Magazin > VIP
54 ogledov

Slavna country pevka naredila samomor

Mindy McCready Reuters
Mindy McCready, ki je nekoč veljala za eno največjih country pevk, je storila samomor.

Sedemintridesetletno Mindy, ki je imela več let hude težave, so mrtvo našli včeraj, po tem, ko se je ustrelila v glavo. Ob njej so mrtvega našli tudi njenega psa, poročajo viri.

Za zdaj se še ugiba, zakaj je Mindy storila samomor in za seboj pustila dva sinova (eden je star komaj deset mesecev), a kot kaže jo je preveč pretresla smrt njene ljubezni Davida Wilsona, ki je pred enim mesecem prav tako naredil samomor s strelom v glavo. V začetku februarja so ji po odločitvi sodnika začasno odvzeli oba sinova, saj je morala oditi na zdravljenje zaradi psihičnih težav in zlorabe alkohola, a je kliniko zapustila že po dveh dneh. Njeni prijatelji so že takrat izrazili močno zaskrbljenost zanjo: "Trenutno je v zelo slabem stanju, je depresivna in nesrečna. To ni dobro."

Sicer pa je nekdanja country pevka v preteklosti hotela že dvakrat narediti samomor; prvič leta 2005 in drugič tri leta pozneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.