Magazin > VIP
1696 ogledov

Slavoj Žižek vzel 30 let mlajšo Jelo

Slavoj Žižek Žurnal24 main
Filozof Slavoj Žižek je pred slabima dvema tednoma že četrtič dahnil usodni da. Tokrat trideset let mlajši novinarki Jeli Krečič.

Naš znani filozof Slavoj Žižek je spet poročen moški, saj se je pred dvema tednoma poročil s kulturno novinarko in komentatorko Dela, Jelo Krečič. Poroka se je zgodila zelo na hitro in brez prič med počitnicami v Budvi.
To je za Slavoja že četrti zakon, pred Jelo pa je bil prav tako poročen s trideset let mlajšo argentinsko manekenko Analio Hounie, ki jo je spoznal med predavanjem na eni od argentinskih univerz. 64-letni filozof se je takrat v Argentino tudi preselil, a njun zakon je zdržal le štiri leta. Iz prvih dveh zakonov ima dva sinova.

Svoje ljubimke lahko prešteje na prste ene roke

Žižek se je pred enim letom lepo razgovoril o svojem ljubezenskem in spolnem življenju z novinarko Guardiana, kateri je povedal, da ne more imeti afer za eno noč. "Zavidam ljudem, ki to lahko izpeljejo. Bilo bi čudovito, pojdiva, bang bang, super! Ampak seks je zame nekaj prav smešno intimnega. Mislim, že tako je grozno biti nag pred drugo osebo, še posebej, če je drugi zloben in se posmehuje tvojemu trebuhu. S tem se vse uniči," je povedal in dodal, da lahko število žensk, s katerimi je spal, prešteje na eno roko, čeprav ima za seboj že tri propadle zakone. Nikoli ne more spati z žensko, če ne verjame, da bosta ostala skupaj za vedno.

V istem intervjuju je še pojasnil, da ga najbolj straši moderno dojemanje seksa. "Pravijo, da je seks dober za srce, za prekrvavitev, da sprošča. Spustili so se celo v poljubljanje, da je dobro za mišice, grozno!/.../ Všeč mi je ideja, da je seks del ljubezni." Šel je še malce dlje, razkril je, da mu analni seks ni všeč, prav tako ne razume, zakaj bi ejakuiral v ženska usta. "Nikoli nisem mogel (analno seksati, op. p.), tudi, če me je ženska prosila. Veste, zakaj ne? Ker se nisem mogel prepričati, da ji je to zares všeč, vedno sem sumil, da hoče to početi le zato, ker misli, da mi bo s tem bolj privlačna. Enako velja za felacijo; nikoli nisem mogel končati v ženska usta, ker predvidevam, da to ni najbolj okusna tekočina. Kaj, če se samo pretvarja?"

Še več o njegovem pogledu na spolnost in vse ostalo si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 3
  • mph 22:04 01.julij 2013.

    Zadovoljna ona, zadovoljen on, ... ne vem, zakaj bi me motilo.

  • antitrust 19:31 01.julij 2013.

    Dobr vrta tale Lolek in Bolek

  • Šemefuky 17:35 01.julij 2013.

    Ta Zizek dobro robo ziza. Po moje jih očara, da jih verbalno tolk zbluzi, da pičke več ne vedo kje in kaj so. In potem Zizek sexa, ker se poroči za vekomaj i tako četri puta. Kdo je tukaj naiven, ...prikaži več mi ki beremo in poslušamo nakladača ali on, ker misli, da mu verjamemo.