Ambient
64 ogledov

Slovenci bomo odslej lahko kampirali s stilom

GEC Mobil: Emotion 450
1/15
Žurnal24 main
Poletje je ravnokar pomahalo v slovo, nam pa se še vedno kolca po kampiranju. Mobilna hiša Emotion 450 slovenskega proizvajalca ponuja bivanje na prostem, kjer se narava in udobje doma prepletata na sofisticiran in sodoben način.

Mobilna hiša, ki jo je mogoče transportirati s tovornjakom brez izrednega prevoza, se na mestu razširi na dodatno platformo, na katero lahko pod snemljivo streho postavite kuhinjo in posteljo in tako zaužijete naravo, ki vas obdaja. Odlično zasnovo nadgrajujejo tudi luksuzni materiali (pozabite na plastiko: mobilna hišica Emotion 450 se ponaša z lesenim interierjem in velikimi steklenimi površinami) in drzna oblika, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Proizvajalci za svoj izdelek pravijo, da so ga zasnovali s »prefinjeno mero tistega, kar na oddihu res sede.« Steklene površine vam bodo omogočale, da bo vaš pogled usmerjen v naravo, medtem ko bo njihova zatemnitev onemogočala radovedne poglede navznoter. Notranjost je mogoče poljubno prezračevati skozi pomično streho, zvečer pa boste na izvlečni postelji lahko opazovali zvezdne utrinke. No, ne moremo oporekati, to bi 'res sedlo'.

Postavljanje enote je prilagojeno običjnemu uporabniku, ki lahko z nekaj potezami zaprto hišo postavi v funkcionalno celoto. Enoto je potrebno postaviti na utrjen teren, morebiten nagib pa je mogoče kompenzirati s podvozjem.

Proizvajalci ponujajo dve različici: enoto, dolgo 5,5 metrov s štirimi ležišči in kuhinjo, ter enoto, dolgo 6 metrov, v kateri najdemo tudi kopalnico s tušem, straniščem in umivalnikom. Enote je možno priključiti na elektriko, kar omogoča osvetljavo, delovanje hladilnika in kuhalnika, ter na tekočo vodo in vodovodni odtok.

Cena posamezne enote se začne pri 15 tisočakih, izdeluje pa jo podjetje GEC Mobil iz Brestanice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.