Šport > Nogomet
18 ogledov

"Slovenci nas sploh ne skrbijo"

Daniel Sturridge EPA
Med največjimi aduti začasnega selektorja Anglije Garetha Southgata bo v Ljubljani napadalec Liverpoola Daniel Sturridge.
Daniel Sturridge je na tekmi z Malto načel mrežo nogometašev s sredozemskega otoka, Angleži pa so po zadnem sodnikovem žvižgu slavili z rezultatom 2:0. A zahtevna angleška javnost ni bila zadovoljna z zanjo premalo zanesljivo zmago proti nogometnemu palčku.
 
"Važna je le zmaga, mislim, da smo odigrali dobro. Štejejo le zmage, ne gre za to, koliko golov dosežeš. Če zmagaš s 5:0, 4:0 ali 1:0, je pravzaprav vseeno, štejejo le tri točke," je dejal napadalec Liverpoola, ki se je hitro posvetil tudi prihajajoči tekmi s Slovenijo.
 
"Čaka nas zelo težka tekma, a za nas šteje le priprava na dvoboj. Slovenci nas sploh ne skrbijo. Skrbi nas le to, kako se bomo postavili na zelenici in kako bomo pokazali našo igro. Razmišljati moramo le o sebi. Če nam bo uspelo odigrati našo igro, bo rezultat prišel sam po sebi," je menil Sturridge.
 
V angleških medijih se je v zadnjih dneh sicer vse vrtelo okoli Wayna Rooneyja, ki si je prislužil kar nekaj kritik za predstavo proti Malti, kjer ga je novi selektor Gareth Southgate postavil v vlogo defenzivnega vezista. Proti Sloveniji naj bi obsedel na klopi.
 
"Wayne Rooney je vodja angleške reprezentance, ima potrebnje izkušnje, ki jih mora imeti kapetan. Težko ga je zamenjati, ali pa celo pustiti na klopi. Zaradi izkušenj in kakovosti bi raje videl, da ne zaigra proti nam," pa so pri BBC povzeli mnenje slovenskega selektorja Srečka Katanca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.