Šport
59 ogledov

Slovenci še drugič ugnali Turke

Andrea Giani, odbojka EPA
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na gostovanju v okviru evropske lige v turškem Samsunu še drugič zmagala. Po zmagi s 3:0 v prvi tekmi je bila tokrat boljša s 3:1 (-24, 24, 15, 23).

Slovenska reprezentanca se iz Turčije vrača s polnim izkupičkom. V Samsunu je dobila tudi drugo tekmo proti kombinirani domači reprezentanci - sestavljali so jo igralci do 23 let in reprezentanti, ki v reprezentanci A dobivajo manj priložnosti, tokrat s precej z večjimi težavami kot dan prej.

Gostitelji so dobili prvi niz, v drugem že visoko vodili, toda sledil je preobrat, ki so ga varovanci Andree Gianija zrežirali predvsem po zaslugi dobrih servisov. Tudi tokrat so imeli Slovenci, ki so tokrat igrali z Grego Ropretom na mestu organizatorja, zelo dober napad, sprejem bi vsaj na trenutke lahko bil boljši, blok in servis pa sta bila tista, ki sta na koncu tehtnico prevesila na slovensko stran.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.